Forside Nyheder

Canal Digital vil fokusere på kerneforretningen

  


 


Canal Digital vil fokusere på kerneforretningen, og driften af telefoni, internet og kabel-tv outsources.
 
Canal Digital og Relacom offentliggør i dag, at Relacom overtager ansvaret for drift og installation af kabel-tv, internet og telefoni for Canal Digitals kunder i Danmark. De to selskaber har i forvejen en tilsvarende aftale i Norge, hvor Relacom i dag servicerer mere end 300.000 Canal Digital kunder.
 
Dermed bliver Canal Digital den første danske tv-udbyder, som vælger at fokusere på kernekompetencerne indenfor salg, markedsføring og produktudvikling af nye, digitale tv-løsninger. Canal Digital fastholder fortsat et stærkt fokus på kundeservice og får med den nye aftale med Relacom øgede muligheder for at gennemføre sine vækstplaner på kabel-tv, idet Relacom har kontorer og medarbejdere over hele Danmark.
 
Aftalen løber i første omgang i fem år og træder i kraft fra januar 2009, ogbetyder at i alt 17 teknikere overgår fra Canal Digital til Relacom.
 
 
Kilde: Canal Digital

Annonce:
Forrige artikelPanasonic dropper GPS’erne
Næste artikelSkihop tilbage på DR1 nytårsdag
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.