Forside Nyheder

Dansk High End lyd i VW Scirocco


 


Volkswagen arbejder sammen med en dansk lydspecialist, for at skabe gode lydsystemer til deres biler. Det er Dynaudio fra Skanderborg. Dette samarbejde har senest ført til, at lyden i den nye lækre VW Scirocco leveres af Dynaudio.


I over 30 år har man hos Dynaudio koncentreret sig om at lave højttalere der kan gengive lyd så autentisk og naturtro som overhovedet muligt. Denne fokusering har gjort Dynaudio til en specialist på området. Hvor næsten alle andre højttalerproducenter i verden køber deres højttalerenheder hos underleverandører, producerer og udvikler man dem helt selv hos Dynaudio. Dette betyder, at der i dag er 350 mennesker ansat.


Firmaet er ikke blot anerkendt i hele verden for højttalere i god kvalitet, både til HiFi og hjemmebioen, men som også er reference hos tusindvis vis af studier rundt omkring i verden, hvor mange verdenskendte navne indspiller deres musik.. F.eks. anvender BBC og DR-BYEN Dynaudio højttalere.


Siden 2002 har Dynaudio udviklet lydsystemer til VW og i dag kan de fleste af deres biler bestilles med Dynaudio Premium Sound System (ekstra udstyr). Nu kan VW Scirocco også fås med Dynaudio Premium Sound System.


Men når Dynaudio udvikler et lydsystem til en ny model genbruger de ikke bare højttalerenheder fra en anden model. Dynaudio har den nye model til rådighed længe før den kommer på markedet så der kan måles på den testes i den. Der bliver udviklet nye enheder så de passer perfekt til netop den model de skal side i. Intet er overladt til tilfældighederne.


Dette betyder, at man opnår en fantastisk lydoplevelse i kraft af systemet er fuldstændigt integreret i interiøret.


  


Opbygning


En 8 kanals / 300 watts forstærker med 8 Dynaudio højttalere, kombineret med det kompakte interiør giver en intens musikalsk oplevelse.


To soft dome diskanter og to bas/mellemtone-enheder i fordørene er integreret i deres ideelle akustiske position, hvilket resulterer i et imponerende lydbillede. I bagdørene er der ligeledes monteret to ekstra diskanter og bas/mellemtone-enheder for at give en optimal gengivelse i alle bilens sidepladser.


Takket være avanceret teknologi og højttalerenheder der hver har en hel forstærkerkanal til disposition, kan Dynaudio systemet gengive helt optimalt ved selv høje lydtryk og dynamiske optagelser.


 Kilde: Dynaudio

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.