Forside Produkter HiFi & Surround

KIMBER nu hos HiFifreaksFor den seriøse entusiast behøver Kimber kabler vist ingen nærmere introduktion. Kimber er et af de ældste kabel firmaer, og i modsætning til de fleste andre, har Kimber altid haft et stort fokus på at undgå pseudo videnskab, og introducere kabler der vitterligt er bedre lydmæssigt, men også teknisk. Som enjoythemusic.com skrev:


?Kimber enjoys the reputation of having the most extensive research section of any company in the cable field.? – Kimbers har ry for at have den mest omfattende udviklingsafdeling indenfor kabler.


Kimbers mål er at lave kabler, der sætter standarden for god lyd i enhver prisklasse. Samtidig sætter Ray Kimber en stor ære i at hans kabler, er kendte for at tilbyde en udsøgt præcis gengivelse, med detaljer, dynamik, stereoperspektiv og nuancer, mens kablerne samtidig er neutrale og således passer ind i ethvert system.


HiFifreaks har de sidste måneder ligget i forhandlinger med Kimber, og agenturet er nu i hus. Da Kimber har et meget stort program, forventer HiFifreaks ikke at have deres webshop opdateret med kablerne før engang sidst i januar.


 


Som altid når HiFifreaks får et agentur, medfører det prisnedsættelser, således også for Kimber, og nogle få smagsprøver på de nye priser er som følger:  • Hero før 1.900,- nu 1.495,- (vælg selv mellem Balanceret og RCA).

  • Silver Streak før 2.995,- nu 2.495,- (vælg selv mellem Balanceret og RCA).

  • KS1011 før 5.995,- nu 4.095,- (RCA).

  • KS1111 før 6.300,- nu 4.295,- (Balanceret).

  • KS1021 før 9.695,- nu 6.495,- (RCA).

  • KS1121 før 10.200,- nu 6.785,- (Balanceret).

 


Fremtiden


Kimber er iøvrigt kun et af flere nye agenturer HiFifreaks forventer at få i sortimentet i løbet af det næste halve år. Det ligger dog allerede nu fast, at HiFifreaks ikke får flere agenturer indenfor højttalere eller forstærkere/CD mv, hvor HiFifreaks allerede har Focal, Densen og Audiolab. Derimod forventes agenturer på pick-upper, grammofoner og andre tilbehørsartikler.


 


 
Kilde: Hififreaks.dk

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.