Forside Nyheder

LG lancerer nye digitale fotorammer


Fotorammer er spået til at blive et af denne juls store hits, så det er nok ikke uden grund at LG’s seneste modeller kommer lige nu.


De nye LG fotorammer kan håndtere fotos, film og musik. Fotorammerne findes i tre størrelser ─ 7, 8,4 og 10,4 tommer ─ og i tre farver. De justerer bl.a. automatisk billedets kvalitet og retning (vandret eller lodret). Nogle af rammerne fås også i en version med trådløs teknik.


De nye rammer er designet til at smelte diskret sammen med den øvrige indretning og kan både hænge på væggen eller stå på skrivebordet eller en hylde.


Skærmene er udstyret med en række nye funktioner, bl.a. et nyt interface, som gør det nemmere at håndtere billed-, video- og musikmateriale.


Navigationen foregår vha. et lille joystick, som sidder på bagsiden af rammen. De nye rammer justerer også automatisk fotoet, så billedkvaliteten bliver optimal, ligesom de sørger for at vende billedet ?rigtigt?, uanset om rammen stilles vandret eller lodret. Visse versioner af rammerne er også udstyret med trådløs teknologi, så rammen automatisk kan hente billeder fra fotodelingstjenester på nettet.


 


Pris og tilgængelighed


LG?s nye digitale fotorammer kan købes nu, og de vejledende udsalgspriser ligger mellem 499 og 1.299 kr.


 


Kilde: LG

Annonce:
Forrige artikelKort nyt fra forbrugerelektronikkens verden
Næste artikelNyt på recordere.dk: Kalender
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.