Forside * Nyheder

Lydkort til HiFi, HTPC og gaming


Auzen X-FiForte 7.1


 


Det amerikanske firma Auzentech er klar med, hvad de selv kalder verdens første lydkort der mestrer lidt af hvert: 


Fra surround, over spil til audiofil anvendelse. Eller med andre ord, fra 7.1 lyd til hjemmebiografen fra HTPC’en, til Hi-Fi stereo i høj kvalitet, og det midt imellem.


Det er et lowprofile PCI express kort, der bruger Creatives X-Fi? reference chipsset, men i forhold til standard specifikationerne for brug af det chipsset, så kommer dette kort med forbedret print og komponenter.


“En stor procentdel af vore kunder er både gamere og audiofile”, siger Stephane Bare direktør i Auzentech, og fortsætter: “Det har øget efterspørgslen efter et lowprofile kort med en høj lydkvalitet for musik, film og spil. Vi har bygget Auzen X-Fi? Forte med de krav i baghovedet.”


Det er både første gang at X-Fi chipssettet bruges af en 3.parts producent, og første gang at det tilbydes i et lowprofile kort.


Kortet udkommer i USA i denne måned, og prisskiltet der siger $149. Og det er jo ikke meget, hvis kortet ellers holder hvad det lover hvad angår selve lydkvaliteten.


Læs mere på producentens hjemmeside


 Kilde: Auzentech

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.