Forside Nyheder

Ny dansk designet DAB radio


International Receiver Company ADP1217DABDanish And Beautiful


En ny og lækker DAB radio med danske rødder har set dagens lys.


Receiveren er dansk design med et internationalt klingende brand-navn; International Receiver Company. ADP1217DAB er karakteristisk, cool og strømlinet.


Med et glimt i øjet undersætter de derfor DAB til “Danish And Beautiful”.

International Receiver Company er en ny spiller på markedet. Filosofien bag produktet er at levere lækkert, æstetisk design til en overkommelig pris, samtidig med en kompromisløs tilgang til kvalitet og teknologi. Produkterne skal, til forbrugernes fordel, reelt og synligt kunne matche konkurrenter på et højere prisniveau.

Designet rammer tidens minimalistiske og stringente strømninger i sort og sølvfarvet. ADP1217DAB er anlagt på en aerodynamisk fod i aluminium, der sikrer det knejsende frontpanel en smart og stabil grund. DAB-modtagerens sorte display med fire linier i hvid skrift er placeret som et centralt billede på det sorte kabinet ? det er visuelt velfungerende, funktionelt og letlæseligt, når receiveren løbende opdaterer brugeren om aktuelle facts. Den generelle geometri er helt i vinkel og giver et eksklusivt og karismatisk look, der passer ind i et hvert moderne hjem med hang til dynamisk design.

ADP1217DAB kan tilsluttes hjemmets audio-udstyr eller TV for modtagelse og afspilning af DAB-stationer eller FM-radio. Det hele styres via den medfølgende fjernbetjening, der praktisk sikrer brugeren fuld kontrol fra dansegulvet. Skulle man have lyst at nyde sin yndlingsmusik uforstyrret, så har ADP1217DAB naturligvis en udgang til hovedtelefoner.

DAB Digital Radio Band III, PLL FM Tuner, 10 forudindstillede DAB-stationer + forudindstillede FM- stationer, DAB autotuner med fuld liste af tilgængelige stationer, vækkeur & snooze-funktion, auto-indstilling af tid, 4 linie stort LCD display med rulletekst, hvid LED baggrundsbelysning, fjernbetjening inklusiv batteri, udgang til hovedtelefon, RCA audio, SP/DIF.

Vejledende udsalgspris på ADP1217DAB er kr. 799,-


Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 70 26 24 46


Kilde: International Receiver Company

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.