Forside * Nyheder

Nye små DAB radioer fra Pure


Nyd DAB radio fra den nye ONE DAB-radiofamilie, som byder på PURE’s velkendte lydkvalitet og et gennemgående klassisk design med en satin-touch overflade, som passer til den stilfulde skandinaviske boligstil.


DAB-radioerne ONE Elite, ONE Classic og ONE Mini er alle udstyret med en intuitiv brugerflade, der gør dem nemme at indstille og bruge. De har et væld af brugervenlige DAB-funktioner, såsom stationsvalg ud fra stationens navn, rullende tekstvisning i displayet, tuning ved tryk på én enkelt knap og en ren, digital lyd, samt naturligvis et bredt udvalg af radiostationer på både DAB og FM.


ONE-Familien giver desuden et plus på den grønne samvittighedskonto, da de alle er en del af PURE’s serie af grønne DAB-radioer, EcoPlus?, som betyder, at de bruger mindre strøm, er lavet af genbrugsmaterialer og fremstillet på en måde, som belaster miljøet mindst muligt.


 ONE Mini ? Lille og kompakt DAB


ONE Mini er en mindre og mere kompakt udgave af ONE Classic som på trods af sin lave pris stadig har et stilfuldt design, suveræn lyd samt en lang række features. Radioen er udstyret med en udgang til iPod og MP3-afspillere, så den kan fungere som et minianlæg, og derudover har ONE Mini en udgang til høretelefoner og en USB-indgang, der kan bruges til fremtidige opdateringer. Radioen er også udstyret med textSCAN?-funktionen, der giver lytteren mulighed for at stoppe og styre den rullende tekst i displayet, så der er tid til at notere internetadresser, telefonnumre til konkurrencer eller sangtitler ned. Med understøttelsen af den genopladelige ChargePAK® – batteripakke får man også en radio, der giver op til 20 timers bærbar DAB-lytning.


ONE Mini findes i en sort og hvid version til en vejledende pris på 599 DKK.


 ONE Elite ? stereolyd og avancerede funktioner


ONE Elite er den mest avancerede medlem af ONE-familien, som udover sit smarte ydre byder på lydkvalitet og features, som er specielt designet til at overtrumfe lignende modeller i samme priskategori. ONE Elite’s stereohøjtalere kan både tænde op under DAB- og FM-kanaler, men kan via indgang til iPods eller MP3-afspillere også omdannes til hjemmets stereoanlæg. Andre vigtige features er ReVu?-funktionen, der gør det muligt at pause og spole tilbage i live-radio; separate knapper til justering af bass og treble; USB-indgang til fremtidige opdateringer samt textSCAN, så man kan stoppe teksten i displayet og nå at notere sangnumre og andet info ned. ONE Elite understøtter desuden PURE’s genopladelige batterisystem ChargePAK®, der giver op til 35-timers musik på farten.


ONE Elite findes i sort, hvid eller creme til en vejledende udsalgspris på 899 DKK.


 ONE Classic ? alle fordelene ved DAB


ONE Classic er en er en relancering af den klassiske og storsælgende ONE-radio. Den nye version har både fået et opdateret design med den nye satin-touch overflade, men er også blevet udstyret med en række nye funktioner såsom input til iPod/MP3-afspiller, så radioen kan bruges som hjemmets musikanlæg. Andre funktioner er ReVu?-funktionen, der gør det muligt at pause og spole tilbage i live-radio; brugervenlige alarm- og timerfunktion, så den fx kan bruges som æggeur i køkkenet; textScan samt justerbare bass og treble-indstillinger. Med understøttelsen af ChargePAK® er det også muligt at tage radioen med sig på farten i op til 40 timer ad gangen.


PURE Classic findes i hvid, sort og pink til en vejledende pris på 799 DKK.


 


Kilde: Pure

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.