Forside * Nyheder

Philips topmodel med LED backlight


Philips skriver:  1.152 LED-lys giver et forrygende tv-billede”


Med LED backlight kan LCD TV gengive sortere sort, eller rigtig sort. I kombination med LED diodelys og den nyeste teknologi har Philips skabt et tv med en god skarphed og kontrast.

42PFL9803H hedder modellen, der opnåede årets Eisa Award tidligere på efteråret for Europas Bedste LCD-TV i 2008-09

“LED Lux består af 1.152 LED-lys fordelt på 128 felter, som reguleres i grupper af ni dioder. Dermed tilpasses lyset endnu bedre end tidligere til de enkelte dele af skærmbilledet. Resultatet er et kraftigt lys i de lyse områder, mens lyset nedtones i de mørke områder. Hidtil har de sorte områder haft en svag grålig tone; hér er den helt sort. Billedet står derfor med en flot kontrast, en enorm skarphed og flotte farver,” fortæller Product Promotor Kim Johansen fra Philips.

En række af billedforbedrings-teknologier er yderligere med til at skabe en god oplevelse for tv kiggerne, Philips beskriver det som: 


“Kontrasten er 2.000.000:1, Clear LCD 100 Hz, Perfect Pixel HD Engine – motoren, der har en datakraft svarende til 80-100 bærbare computere og som blandt andet beregner 500 millioner pixels i sekundet! ¬? Perfect Colors som giver 2.250 trillioner farver, og Perfect Natural Motion, der viser film uden ‘hop’ i billedet.”


“Ambilight Spectra 2 sørger for at farver, der matcher farverne på skærmen, kastes op på bagvæggen, så tv?et træder nærmest tredimensionelt frem. Oplevelsen bliver større og trætheden mindre i øjnene ved helaftensfilm.”


“LED Lux er naturligvis Full HD og har en indbygget mpeg4-tuner, så du kan se HD-tv, ligesom du kan tage digitalt antennesignal og kabel-tv uden ekstra boks.”


“Ekstraudstyr som dvd-optager, spilkonsol etc. forbindes via de fire HDMI-stik og der er DLNA PC, så du kan slutte tv?et til dit netværk og hente musik, foto og film fra din pc.”


Se produktbladet her


 


Pris og tilgængelighed


Philips LED Lux 42PFL9803H er i butikkerne nu.


Den koster 28.999 kr. vejledende


 Kilde: Philips

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.