Forside * Nyheder

3D for mediacenter og gaming


 


Det 21. århundredes 3D-briller med NVIDIA 3D Vision


NVidias nye grafikkort giver 3D muligheder på PC og mediacenter. Nvidia 3D Vision til GeForce er verdens første 3D-løsning i HD til hjemmet. Spilindustrien viser sin støtte til den nye teknik på CES i Las Vegas.

Til Nvidia 3D Vision til GeForce medfølger trådløse briller med 20 meters rækkevidde, en kraftig infrarød-sender og avanceret software. NVIDIA 3D Vision konverterer automatisk hundredvis af pc-spil til en fuld stereoskopisk 3D-oplevelse for alle, der bruger GeForce grafikkort kombineret med en 120Hz skærm.


Brillerne er aktive. Dvs. der er indbygget shutterfunktion i dem, så de styrer elektronisk hvilke informationer der modtages af det ene øje, og hvilke af det andet. Det skulle give en god oplevelse af 3D.

På CES har en lang række af leverandører, skærmfabrikanter, OEM’s og systemudviklere vist deres støtte til Nvidia?s nye 3D-teknologi. Men det medfølgelse software kan også lave 3D effekter ud af eksisterende spil. Film skal derimod været lavet som stereoscopic 3D.

3D Vision til GeForce er tilgængelig i USA allerede nu, via de førende e-forhandlere samt direkte fra http://www.nvidia.com. Men pris og tilgængelighed herhjemme offentliggøres også snarest.


 


Kilde: NVidia

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.