Forside * Nyheder

Blu-ray-afspiller med YouTube


BD370 tilhører næste generation af Blu-ray-afspillere fra LG Electronics.


Afspilleren byder på BD-live 2.0 og YouTube-funktion. Det betyder, at den nye BD370 kombinerer det bedste fra Blu-ray-verdenen med det bedste fra onlineverdenen. Adgangen til unikt ekstramateriale, interaktive funktioner og spil sættes sammen med film fra verdens mest populære videosite og giver et rent himmerige for filmentusiasten!


LG Electronics? nye Blu-ray-afspiller, BD370, understøtter Full HD, har internetadgang og er den hurtigste afspiller på markedet efter Playstation 3. Vha. BD-live-kompatible Blu-ray-skiver bliver filmoplevelsen også gjort bedre. Skiverne gør det muligt for brugeren at benytte interaktive funktioner, se unikt ekstramateriale fra den aktuelle film, spille spil, som har forbindelse til filmen, og meget mere. Ud over BD-live 2.0 er LG?s nye afspiller også udstyret med en YouTube-funktion, som gør det muligt at se alle filmene på det populære site.


?BD370 er utroligt hurtig og nem at bruge, og det er næsten synd ikke kaste sig ud i ekstramaterialet eller hente film fra YouTube. Det her et helt klart et produkt til filmelskeren, fordi det kombinerer online- mulighederne med fantastiske billeder. BD370 viser også, at LG er bedst, når det gælder om at levere smart og underholdende teknik,? siger Kaveh Kiani, product specialist audio, LG Electronics.


BD370 er nem at bruge, bl.a. pga. SIMPLINK-teknikken, der gør, at man kun behøver én fjernbetjening for at styre alle sine sammenkoblede LG-enheder. Derudover har BD370 også et grafisk interface, som vha. enkle og letforståelige menuer gør det simpelt at skifte mellem afspillerens forskellige funktioner.


Blu-ray-afspilleren er kompatibel med USB 2.0 og eksterne HDD Playback-systemer og kan læse BD, cd, DVD, DivX-, MP3-, WMA- og JPEG-filer.


 


Pris og tilgængelighed


BD370 vil kunne købes fra og med marts 2009.


Den vejledende udsalgspris bliver 1.995 DKK, inklusive moms.


 


Kilde: LG

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.