Forside * Nyheder

B&O tænker for gammeldags

 Finanskrisen får ofte skyld for de problemer som producenterne af forbrugerelektronik står over for, men det mener tidligere direktør for B&O, Lars Kirstein Andersen, ikke er tilfældet for Bang & Olufsen.


Nedturen i B&O skyldes en ledelse som ikke har forstået markedet, og ikke har været i stand til at handle effektivt. B&O ledelsen tænker alt for gammeldags.


Det er hårde ord til den nuværende ledelse, med formand Jørgen Worning og administrerende direktør Kalle Hvidt Nielsen i spidsen.


“I mit sind er der ingen tvivl. Bestyrelsen med Jørgen Worning i spidsen har fuldstændig misfortolket den udvikling, som har stået på de seneste syv-otte år ? og som Apple i bund og grund startede,” siger Lars Kirstein til Børsen.


Efter hans opfattelse har Bang & Olufsen tabt “kampen om stuen”, fordi selskabets produkter er prissat alt for højt, hvilket gør det nærmest umuligt for almindelige indkomster at være med.

“Jeg er enig i, at B&O skal være specielt og dyrt, men der er en grænse. Spørgsmålet er så, om man har været god til at finde den. Jeg mener nej.”


B&O fremlagde idag en udvidet spareplan, hvor der skal spares 220 stillinger væk, oveni de 300 der blev skåret væk for 3 måneder siden.


 


Kilde: Ingeniøren

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.