Forside Nyheder

Boxer taber i Sverige

 Boxer har fået kam til sit hår i Sverige. Markedet for fri konkurrence på digitalt tv er større derovre. Markedet er mere modent, og det koster Boxer kunder.


Det sidste kvartal af 2008 tabte de 6.000 abonnenter i Sverige, og det betyder at hele 2008 gav et minus på 20.000 abonnenter. Det svarer til et fald på 3%


Det er især konkurrenten FastTV, der med produktet IPTV har høstet flere abonnenter.


“Det svenske tv-marked er modnet og på samme tid er rækken af ordninger for betalings-tv vokset. IPTV i særdeleshed har etableret sig, som en meget stærk tv-platform,” udtaler Boxers administrerende direktør, ifølge Broadband TV News.


Boxer har planer om at kompensere for tabet af abonnenter, ved at tilbyde andre tjenester.


“I fremtiden vil væksten stige gennem salg af supplerende services til allerede eksisterende kunder, samt oversøiske udvidelser,” siger Per Norman.


Boxer skal drive den kommercielle del af det digitale sendenet herhjemme. Det starter officielt per 1/11 2009, men tyvstarter i Jylland allerede per 1/2 2009.


 


Kilde: Mediawatch

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.