Forside Nyheder

Boxers dækning i Jylland udvides markant

 Boxer TV fortsætter udbygningen af digitalt antenne-tv og udvider sit dækningsområde til Aalborg og hele Nordjylland med igangsætningen af Nibe-senderen pr. 1. februar


De nordjyske tv-seere kan se frem til et helt nyt digitalt tv-tilbud allerede fra 1. februar, når der åbnes for nye digitale tv-signaler til tag- og stueantennerne.


Det sker, når Boxer TV fortsætter sin udbygning af digitalt antenne-tv med åbningen af Nibe-masten, som dækker Aalborg og en stor del af Nordjylland. I forvejen har Boxer TV annonceret at dække det meste af Jylland fra 1. februar.


Dermed vil også nordjyderne via en almindelig tag- eller stueantenne kunne erhverve sig den midlertidige, særligt attraktive introduktionspakke fra Boxer TV ? kaldet Boxer Vest.


Se dækningskort her til højre (tryk på kortet for et større). De grønne områder er der, hvor Boxer ventes at dække per 1/2 2009.


Pakken består af ni af de allermest populære betalings tv-kanaler ? TV 2 Zulu, TV 2 Charlie, TV 2 NEWS, TV 2 FILM, Kanal 4, Kanal 5, 6?eren (tidl. SBS NET), Discovery og Animal Planet. Pakken indeholder således kun tv-kanaler, som seerne rent faktisk ser på og har ingen overflødige kanaler.


Pakken kommer til at koste 119,- kr. om måneden. Hertil kommer et administrations- og distributionsgebyr på 65,- kr. Oveni de ni tv-kanaler kan man via sin antenne gratis modtage DR1, DR2, TV 2 og DR Update i digital kvalitet ? i alt 13 af de mest populære tv-kanaler, der til sammen dækker langt de fleste danskeres almindelige tv-forbrug.


For at modtage digitalt antenne-tv kræver det enten en digital modtagerboks, som kobles mellem antennen og det “gamle” tv-apparat eller en fladskærm med indbygget digital modtager. Under alle omstændigheder skal udstyret have MPEG4-formatet og en kortlæser for at kunne modtage betalings-tv-kanalerne.


Boxer TVs start pr. 1. februar i Jylland er ni måneder før den egentlige overgang til det nye digitale tv-signal. I første omgang er der tale om en delvis lancering med en enkelt programpakke. Den 1. november vil Boxer TV lancere det fulde udbud, som vil omfatte en lang række programpakker i forskellige størrelser. Dermed vil det blive muligt i langt højere grad end det kendes i dag individuelt at sammensætte den palet af tv-kanaler, som passer til ens behov.


 


Kilde: Boxer

Annonce:
Forrige artikelBilen får internet radio
Næste artikelNy Walkman mobil
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.