Forside * Nyheder

Canal Digital går efter fiber nettet

 


     


Canal Digital gør sit indtog på fibermarkedet til foråret 2009 gennem aftale med elselskaberne bag fibernettet Profiber.
 
Til at starte med kan Canal Digitals Family Mix pakke fås i 20.000 jyske og fynske hjem og på længere sigt er potentialet i samarbejdet 400.000 husstande via Profiber-samarbejdets net i Østjylland og Trekantområdet.
 
Profiber drives af elselskaberne Østjysk Energi, NRGi og TRE-FOR. Den nye aftale giver Canal Digital adgang til potentielt 400.000 jyske og fynske husstande via fibernettet ? og for Profiber-samarbejdet betyder aftalen, at man kan sikre fiberkunderne HDTV og ægte valgfrihed på tv-kanaler fra foråret 2009.
 
?Vi har en klar strategi om, at vi til enhver tid skal være til stede på den platform, hvor kunderne er, og hvor kunderne ønsker at få Canal Digital. Fibermarkedet er blevet interessant for os nu, hvor danskerne i stigende grad har taget den nye distributionsform til sig. Aftalen med Profiber er Canal Digitals pilotprojekt på fibermarkedet, og i første omgang betyder det helt konkret, at 20.000 husstande får adgang til vores Family Mix-produkt, der giver markedets største valgfrihed på tv-kanaler og automatisk adgang til HDTV,? siger administrerende direktør i Canal Digital Danmark, Jens B. Arnesen.
 
Hos de tre selskaber bag fibernettet Profiber er der stor tilfredshed med, at de fra foråret 2009 kan tilbyde deres kunder Canal Digitals Family Mix-produkt, der bl.a. giver adgang til kanaler i fremtidens billedformat, HD, hvor Canal Digital har en førende position i Danmark.
 
?Den nye aftale med Canal Digital er første skridt på vejen mod større valgfrihed for vores kunder. Og så glæder vi os til de mange nye HD-kanaler, der med en knivskarp billedkvalitet for alvor giver kunderne fuldt udnytte af fibernettet og de nye store fladskærme. Med aftalen koncentrerer parterne sig om det, vi hver især er bedst til. Canal Digital tilbyder attraktivt indhold på tv-platformen, og vi sørger for, at kunderne har en teknisk løsning, der ikke bare virker, men som også leverer den bedste kvalitet, der findes på markedet,? siger direktør Uffe Nielsen fra TRE-FOR Bredbånd, der har forhandlet med Canal Digital om aftalen på vegne af selskaberne bag Profiber.
 
 
 
Kilde: Canal Digital 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.