Forside Nyheder

Få Canal Digital satellit TV uden settop box


TechniCrypt CXC – Conax Pairing CA Modul


 


Hvis TV’et har satellit tuner (DVB-S) og et CI-slot (Common Interface) så bliver det snart muligt at slippe for settop boksen, med dette nye produkt fra Strong.


Det nye Conax Pairing CA Modul er udviklet og produceret af TechniSat Digital, som Strong sidste år indgik et tæt samarbejde med.


CA-modulet er godkendt af Canal Digital og benytter en pairing teknologi, således det kun kan anvendes sammen med et Canal Digital programkort.


Med dette modul tilbydes kunderne en unik mulighed for at se Canal Digital?s TV program-pakke, uden nødvendigvis at skulle investere i eksempelvis en satellitmodtager (DVB-S). Kunder med et godkendt idTV med indbygget DVB-S tuner kan med andre ord fremover åbne for programmerne, uden brug af satellitmodtager. I stedet bruges Common Interface indgangen i kundens idTV.


?Vi tror, sammen med Canal Digital, at der er et stort marked for sådan en løsning for kunden. Både på det tekniske, visuelle og brugermæssige plan. Kunden undgår eksempelvis ekstra fjernbetjening og kabelføring fra TV til ekstra modtagerboks. Ydermere er det jo også kun logisk og fornuftigt, at benytte den eventuelle digitale tuner, som allerede er indbygget i idTV?et? udtaler administrerende direktør hos Strong Scandinavia, Kenn Jensen.


?Canal Digital hilser det nye CA modul velkommen og forventer et meget positivt salg og interesse for produktet til næste år? tilføjer salgsdirektør Peter From fra Canal Digital.


Modulet er allerede godkendt af Canal Digital og vil blive Kick-Back berettiget som en godkendt satellitmodtager. Canal Digital og Strong forventer snarest at kunne melde mere ud til markedet omkring dette.


Det forventes, at CA Modulet er klar til levering i januar måned.


 


Kilde: Strong

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.