Forside * Nyheder

LG hjemmebio system med blu-ray


Når LG Electronics nu lancerer sine nyeste hjemmebiosystemer, HB954PZ og HB554BP, er det med brugervenlighed og interaktivitet i fokus. Full HD, Blu-ray og iPod-dock er blot nogle af de mange funktioner. De nye anlæg har også fået et blødere design og flere farver end forgængerne.


?Produkterne er ideelle til filmentusiater, fordi de kombinerer onlinetjenester med kraftfuld lyd og fantastiske billeder. Og så er de tilmed nemme at bruge. De nye systemer er samtidig perfekte eksempler på, hvordan LG konstant arbejder på at kombinere smart teknik og lækkert design i produkter, som gør hjemmet både smukkere og mere underholdende,? siger Kaveh Kiani, product specialist audio, LG Electronics.


Med Blu-ray-funktionen BD Live profil 2.0 stopper underholdningen ikke ved lyd og billede. Med funktionen kan man nemlig gå på nettet og hente ekstramateriale fra Blu-ray-film. Lyden kan justeres til forskellige anvend-elsesområder som fx spil eller tv-udsendelser, og systemet understøtter bl.a. MP3. Full HD-skalering (1080p) og HDMI 1.3.


Hjemmebioanlæggene kan integreres med iPod og iPhone og er også udstyrede med SIMPLINK-systemet, der gør det muligt at styre alle sammenkoblede LG-enheder med kun én fjernbetjening.


 


Pris og tilgængelighed


Systemerne vil kunne købes fra og med maj 2009.


De vejledende udsalgspriser bliver:  • 3.995 DKK for HB554BP

  • 5.595 DKK for HB954PZ

 


Kilde: LG

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.