Forside * Nyheder

Logitech klar med 7.1 lyd i headset


Dette er et headset til computere, som giver mulighed for at opleve simuleret 7.1 surround fra spil og film. Så på med blu-ray filmen, og nyd lyden i hovedtelefonerne.


G35-headsettet er det første Logitech-headset med 7.1 surroundsound. Det er baseret på den anden generation af Dolbys hovedtelefonteknologi, hvorved G35 simulerer den komplekse akustik i et lytterum, så der skabes et detaljeret klangrum udenom hovedet.


G35 har desuden sit helt eget system, så headsettet lukker sig tæt om hovedet, hvorved den omkringliggende støj reduceres markant. Der er også en støj-eliminerende og justerbar mikrofon, der fokuserer på brugerens stemme og reducerer eventuel baggrundsstøj.


Hvis man har lyst til at lyde som en af personerne fra World of Warcraft eller at sløre sin stemme, mens man spiller, skal man installere den medfølgende software der indeholder seks muligheder for stemme-morphing, heriblandt at lyde som som kyborg, kæmpe, mutant, trold og rumvæsen. Hvis man bruger nogle af de populære chat-klienter, kan man bruge de tre G-knapper på G35-headsettets venstre ørestykke til at aktivere stemme-morphing. Der er også lydknapper til at regulere lydstyrken, mute mikrofonen og regulere surroundsound.


G35-headsettet er forsynet med tre hovedbøjler, så man kan finde den, der passer bedst ved også lange spillesessioner. Den ene er tynd, den anden tyk og den tredje er med et særligt design, så man kan vælge den stil, der passer bedst.


Pris og tilgængelig er ikke oplyst.


 


Kilde: Logitech

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.