Forside * Nyheder

Logitechs nye universal remote, Harmony 1100


Logitech har lancerer nu deres næste avancerede universalfjernbetjening, Harmony 1100


Logitechs nyeste universalfjernbetjening giver via sin 3,5″ berøringsfølsomme skærm mulighed for at man kan anbringe kommandoerne lige dér, hvor man vil have dem. Harmony 1100 er blevet tildelt ?CES 2009 Design and Engineering Award? for det bedste produkt i kategorien tilbehør til hjemmeunderholdning. Det er andet år i træk, at et produkt fra Logitechs Harmony-serie bliver hædret med denne pris.


?Harmony 1100 er en naturlig udvidelse af Harmonys løfte om at simplificere dagens komplekse hjemmeunderholdningssystemer,? siger Ashish Arora, vice president and general manager for Logitechs Harmony-forretningsenhed. ?I takt med at flere og flere mennesker oplever hovedparten af deres underholdning derhjemme kan Harmony 1100 hjælpe dem med at få mere ud af deres hjemmeunderholdningssystemer ? til en brøkdel af den pris, man må slippe for en traditionel brugerinstalleret fjernbetjening.?


  


Logitech Harmony 1100


Harmony 1100 leveres med re-designet software og en 3,5 tommers skærm med opløsning i QVGA. Med Harmony-softwaren kan man udvælge de kommandoer, man bruger mest, og placere dem på fjernbetjeningens skærm. Hvis man fx er filmentusiast og derfor altid bruger funktioner som afspil og pause, kan man placere dem på sin Harmony 1100-skærm, så de er klar til brug, lige så snart man starter en film.


Udover den berøringsfølsomme skærm, der kan tilpasses den enkelte, er der også en række simple detaljer, som gør den nem at bruge. Der er fx taktile vejledninger placeret rundt om skærmen, som lærer brugeren at placere sine fingre og vælge de rigtige kommandoer. Det øverste af Harmony 1100 er udført i sortbørstet aluminium, og den nederste i et blødt berøringsvenligt materiale, som gør den komfortabel at sidde med i hånden.


Harmony 1100 har genopladelige batterier.


 


Fleksibel styring


Harmony 1100 er udstyret med RF-mulighed. Ved at købe en separat Harmony RF Extender og kombinere den med Harmony 1100-universalfjernbetjeningen kan man styre enheder i hjemmeunderholdningssystemet, der findes på den anden side af døre og vægge ? i en afstand på op til 30 meter.


Alle familiemedlemmer, vennerne og barnepigen kan vælge en funktion ved at vælge det online-ikon, der passer, fx se tv ? hvorefter Harmony 1100 selv finder ud af resten. Fjernbetjeningen kan f.eks. fjernsynet, dvd-afspilleren, AV-modtageren og alle de andre nødvendige enheder, med et enkelt tryk.


 


Guidet online-opsætning


Logitechs internetbaserede opsætning sørger for, at det bliver så let som muligt at få sin universalfjernbetjening op at køre. Der er en intuitiv online guide (wizard) som leder brugeren gennem processen med at opsætte de enkelte komponenters modelnumre og produktionsnumre.


Derefter bliver informationen automatisk forbundet med produkternes karakteristika, koder og infrarøde kommandoer. Logitechs online-database rummer 225.000 produkter fra over 5.000 forskellige producenter. I det tilfælde, at der skulle være en enhed, som ikke er med i databasen, kan den nemt tilføjes.


Så ifølge Logitech kan du være sikker på, at enhver enhed vil kunne opereres fra en Harmony 1100, også dem du køber fremover.


 


Pris og tilgængelighed


Harmony 1100 forventes i butikkerne i februar til en vejledende udsalgspris på 2.999 kr. inklusive moms.


 


Kilde: Logitech

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.