Forside Nyheder

Navigon advarer om stærekasserne


 


Allerede få dage efter, at de meget omtalte stærekasser er blevet sat op, er NAVIGON som de første på markedet klar med en ny opdateret software til deres navigationssystemer, som tager højde for fartmålerne.


Alene tre af fotofælderne på strækningen Roskilde-Ringsted og Roskilde-Køge har fra torsdag til onsdag formiddag fotograferet 1475 bilister, der har trykket lidt for hårdt på speederen.


NAVIGON Safety Camera informerer i god tid før, man nærmer sig en af politiets automatiske fartmålere.


“Hos NAVIGON bruger vi mange kræfter på at pakke brugervenlighed og sikkerhed ind i et eksklusivt design, og vi mener, at vores Safety Camera-service tilbyder begge dele. Formålet med stærekasserne er præventivt at sænke farten på de strækninger, der er meget farlige, og her vil vi gerne bakke vores kunder op med en løsning, der ikke kun informerer visuelt, men også auditivt,” siger Allan Friis, Country Manager for NAVIGON i Danmark, Norge og Benelux.


Allerede i dag kan man med NAVIGONs hastighedsassistent indstille sit navigationssystem til at informere, hvis man overskrider hastighedsgrænsen, og det er samme sikkerhedsmæssige tankegang, der ligger bag den nye Safety Camera-service.


Det kun er positionen, der er lagt ind i softwaren. Navigon ved ikke hvilke af stærekasserne der rent faktisk indeholde et kamera.


 


Om NAVIGON Safety Camera


NAVIGON Safety Camera informerer visuelt og auditivt om over 18.000 fast installerede anlæg til trafikovervågning i 26 europæiske lande, og brugerne kan selv vælge, om de vil aktivere den eller ej. Den opdaterede version af NAVIGON Safety Camera, som tager højde for de danske fartmålere, kan købes hos NAVIGON-forhandlere samt online via NAVIGON Fresh fra første uge af februar.


 


Pris


NAVIGON Safety Camera koster 249,00 kr. inkl. månedlige opdateringer i et år efter købet.


 


Kilde: Navigon

Annonce:
Forrige artikelNy NAS fra ZyXEL
Næste artikelBilleder af Oppos blu-ray afspiller
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.