Forside * Nyheder

Ny filmkanal hos Viasat


Viasat ønsker en attraktiv vifte af kanaler. Den nye kanal, TV1000 Drama, lanceres ikke mindst som et modtræk mod Boxer.


Kanalen skal vise nye og klassiske drama film.


“Vi ved fra forskellige undersøgelser blandt eksisterende og potentielle kunder, at film er en del af deres fortrukne underholdning. Derfor er det også vigtigt for os at kunne tilbyde en stærk filmpakke. Med TV1000 Drama får vi endnu en filmkanal, der kan levere stor dramaunderholdning til vores kunder, uanset om de har en satellit-TV løsning eller får deres tv-underholdning via bredbånds-TV”, siger administrerende direktør hos Viasat, Kim Poder til Mediawatch.


TV1000 Drama har allerede fra starten store film på programmet, som Tommy Lee Jones og Charlize Theron i “In the Valley of Elah”. På plakaten er også “There Will Be Blood”, hvor Daniel Day-Lewis spiller den hensynsløse olierigmand og Meryl Streep som modedronning i “The Devil Wears Prada”.

Den nye filmkanal vil indgå i Viasats filmpakke, som består af 24 timers kanalerne: TV1000, TV1000+1, TV1000 Action, TV1000 Nordic, TV1000 Classic, TV1000 Family samt TV1000 HD. Viasats kunder, som i forvejen abonnerer på filmpakken, har tilsvarende adgang til TV1000 Dramas film via web tjenesten www.tv1000play.com. Her kan filmene ses i en streamet udgave uden betaling.


TV1000 Drama vil være tilgængelig på Viasats satellit platform samt på bredbånds-tv fra Dansk Bredbånd.


Kanalen går i luften d. 16/2 2009


 


Kilde: MediaWatch

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.