Forside * Nyheder

TV 2 aftale ikke endelig

 TV 2 aftale ikke endelig. Det er detaljerne om selve brugerbetalinge, især den gratis adgang til TV 2 for nogle danskere, som lige nu giver hovedbrud i Kulturministeriet.


Efter aftalen skal det koste penge, at se TV 2 sammen med andre betalingskanaler, mens det skal være gratis hvis man kun ønsker DR og TV 2.


Men denne skævvridning giver allerede nu embedsmændene hovedbrud. Det kan nemlig tolkes som en belønning, til de danskere som nøjes med de to public service kanaler, og det vil EU næppe kunne godkende.


Afdelingschef i Kulturministeriet, Jesper Hermansen, tilkendegiver således overfor Berlingske Business, at man nu vil kaste sig over de områder i redningsplanen, som kan give anledning til problemer i forhold til EU. Gennemtænkningen og tilrettelæggelsen af alle detaljer i planen for brugerbetaling for TV vil blive behandlet, inden man senest den 4. februar skal fremlægge planen for EU-Kommissionen, skriver avisen.


Jesper Hermansen tilføjer dog, at der ikke er tale om at lave korrektioner til den politiske aftale:


“Men der er selvsagt en række detaljer i den konkrete udmønting heraf, der skal nærmere fastlægges,” bemærker Jesper Hermansen med tilføjelsen:


“Som det tydeligt er sagt hele tiden, skal Kommissionen godkende den endelige omstruktureringsplan. Vi håber naturligvis, at de vil godkende planen, men det kan selvsagt ikke garanteres på forhånd.”


 


Kilde: journalisten.dk

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.