Forside Nyheder

Danmarks dyreste surround forforstærker?


Mark Levinson No. 502 – Tryk på billedet for et større


 


Mark Levinson No. 502 er en bemærkelsesværdig kraftfuld og fleksibel konstruktion til det ultimative hjemmebiograf system.


Mark Levinson, der er en enhed i Harman International, er leverandør af highend AV produkter. De har valgt at kalde dette produkt for en “media console”, fremfor det mere gængse surround forforstærker.


Den er designet i enhver detalje til at formidle det absolut bedste i film- og musikgengivelse. Den absolutte omhu, der er lagt i dette Mark Levinson produkt, løfter kvaliteten over enhver anden løsning.

Nu er der sat nye standarder for audio- og videogengivelse, brugervenlighed og fleksibilitet, alt sammenbygget i et chassis.

I No. 502 anvendes kun de allerfineste komponenter, således den stolte tradition i Mark Levinsons produktkvalitet fortsættes til glæde for selv den mest krævende entusiast.


        Mark Levinson No. 502 bagfra – Tryk på billedet for et større
Videodelen i No. 502 er forsynet med 2 stk. Gennum VXP 10-bits professionelle processorer med 7.8 gigaflops kapacitet. Den er opbygget på et 18 lags print, således følsomme videosignaler afskærmes effektivt mellem de spændingsførende lag. No. 502 er forsynet med 6 stk. HDMI inputs og 2 stk. HDMI outputs. Derudover naturligvis alle typer videoindgange. Audiodelen er fuldt balanceret på alle 7.2 ind- og udgange og tilmed har den 11 digitale audioindgange til en 14 bits D/A converter med 216 MHz opskalering.

Betjeningen af No. 502 foregår legende let via farveskærmen på fronten eller med fjernbetjeningen. Efter den første indstilling med de øvrige apparater i anlægget foregår den normale brug ved kun at vælge ?aktivitet? og ?volumen?.         Mark Levinson No. 502 – Tryk på billedet for et større


 


Danmarks dyreste surround forforstærker?

Prisen er kr. 250.000,-


 


Kilde: Steensen

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.