Forside Produkter HiFi & Surround

HiFifreaks får legendariske Stax

 


 


De legendariske Stax hovedtelefoner er nu dukket op hos hififreaks


Stax er et af verdens ældste hifi firmaer.


Virksomheden blev grundlagt i 1938 og lavede i en årrække mikrofoner og tonearme, indtil man i 1960 introducerede den første elektrostatiske hovedtelefon: SR-1. Nærmest siden da, har Stax været verdens førende producent af kvalitetshovedtelefoner.


Gennem årene har Stax lanceret en række produkter, der har sat standarderne i high end branchen. Stax kalder selv deres hovedtelefoner for ?Earspeakers?, altså øre-højttalere, for at tydeliggøre at her er altså tale om noget helt andet, end en traditionel hovedtelefon.


Audioscan introducerede i sin tid Stax på det danske marked, og nogle af folkene bag HiFifreaks havde Stax hovedtelefoner og forstærkere i starten af firserne, så da de indledende forhandlinger med Stax begyndte, gik det mest op i at tale om klassikerne. De klassikere er gennem årene forfinede løbende af Stax, og idag har Stax et lille eksklusivt sortiment af hovedtelefoner i den absolut ypperste klasse.


HiFifreaks vil introducere hele Stax´ sortiment.


 


 


Kilde: hififreaks.dk

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.