Forside * Nyheder

LG overvejer plasma exit


Der spekuleres i fremtiden for plasma TV i denne tid, måske Pioneers exit fører mere med sig.


LG vice-president Lee Gyu-Hong har udtalt, at med mindre den globale økonomi vender meget snart, så kan LG også blive nødt til at stoppe produktionen af plasma TV. Årsagen er rent økonomisk, det er dyrere at producere plasma TV end LCD TV. Især nu hvor LCD TV i store størrelser er blevet billige at producere i stort styktal.


Er dette begyndelsen til enden for plasma TV?  Panasonic satser fortsat på teknologien, men kan de holde fanen højt, hvis de sidder tilbage som en af de eneste?  Lige nu er der flere spørgsmål end der er svar, men i løbet af i år får vi nok svar på de fleste.


 


Afstemning
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.