Forside * Nyheder

Nye musiktjenester til Logitech Squeezebox


Logitech Squeezebox understøtter nu nye musiktjenester til brugere i Europa.


Via Logitech Squeezebox, kan man gennem sit eksisterende trådløse netværk, nu fange musik og underholdning fra tjenesterne Napster, Deezer, Mediafly og Calssical.com og lytte til det i sit hjem.


Fra i dag tilbyder Logitech adgang til Napsters bibliotek, der indeholder flere end syv millioner sange ? i første omgang dog kun i England og Tyskland. Der bliver også adgang til Deezers webradio musikstreaming fra SmartRadio, Mediaflys on-demand tjenester med shows og podcasts og Classical.coms udvalg af klassiks musik, jazz og blues fra hele verden ? disse kanaler understøttes i hele Europa.


Disse nye tjenester er et væsentligt supplement til de eksisterende tjenester fra last.fm og MP3 Music Lockers.


?Tilføjelsen af de nye services fra Napster, Deezer, Mediafly og Classical.com giver et bredere og rigere musikudbud til Logitech Squeezebox,? siger David Hall, regional product manager i Logitechs forretningsenhed for musikstreaming. ?Nu har vores brugere adgang til tusinder og atter tusinder af sange og radiostationer. Den største udfordring er nu at beslutte sig for, hvad man vil lytte til, og hvor.?


 


Kilde: Logitech

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.