Forside Nyheder

Panasonic videre med planer om 3D blu-ray

 Panasonic går videre med planerne om 3D blu-ray, med åbningen af en udviklingsafdeling i Hollywood. Det nye “3D lab” er en del af Panasonic Hollywood Laboratory i Californien, og formålet er videreudvikling af 3D til blu-ray.


Arbejdet i laboratoriet med videreudviklingen af “3D Full HD” (3D FHD) vil foregå i tæt samarbejde med Hollywood studierne. Det er planen at Panasonic også vil udvikle 3D displays, både TV og projektorer, samt en 3D kompatibel MPEG-4 dekoder.


“Panasonic ser det som nøglen til succes for 3D FHD, ligesom med blu-ray formatet, at der er et samarbejde indenfor forskning, udvikling og produktion med filmstudierne og øvrige indholdsleverandører. “, udtaler Eisuke Tsuyuzaki, Managing Director of Panasonic Hollywood Laborator, og fortsætter:


“Med etableringen af det ny PHL Authoring Center bliver Hollywood i stand til at starte prøveproduktioner og i sidste ende lave færdige 3D FHD titler, og dermed virkeligøre disse nye muligheder for virkelighedstro gengivelse, der vil løfte HD oplevelsen i hjemmet.”


De første 3D blu-ray forventes klar i løbet af næste år.


 


Kilde: blu-ray.com

Annonce:
Forrige artikelSatire om det analoge sluk i USA
Næste artikelSamsung Ultra Touch: Multimedia Mobil
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.