Forside * Nyheder

Sagem DVB-T recordere lanceres nu


Sagem DTR 94250


 


Sagem DTR 94250 har optrådt på Boxers liste over godkendt udstyr i nogle måneder nu, men nu lanceres den herhjemme. Den første Boxer godkendte modtager, der kan optage.


Boksen har HDMI udgang, og alle signaler skaleres til HD-opløsning (enten 720p eller 1080i).


“Sagem er den første leverandør, der får en digitalboks til modtagelse af MPEG-4-signaler med optagefunktion godkendt af os. Boxen har den kvalitet og standard, som vi kræver. I kombination med Boxer TV-Navigator giver harddisken på 250 GB en helt ny tv-oplevelse. Med både MPEG4 og en harddisk er tv-seerne garanteret opfyldelse af alle tekniske krav lang tid fremover,” siger Mikael Färsjö, markeds- og salgsdirektør for Boxer.


DTR 94250 HD kan med sin 250 GB harddisk lagre op til 125 timers tv- og film. Boksen har både Scart- og HDMI-udgang og kan køre på 12 V med henblik på brug i bilen, båden eller sommerhuset. Desuden findes boksen i en udgave med 160 GB harddiske, DTR 94160 HD.


“Nu kan alle danske tv-seere med egen antenne få adgang til fremtidens tv-funktioner. Denne digitalboks med optagefunktion er meget enkel at betjene ? tv-seeren optager og får adgang til alle kanaler på markedet, både nyværende og kommende, med blot nogle få tryk på knapperne,” siger Pia Brunell Hansson, markedschef for Sagem.


 


Pris og tilgængelighed


Produkterne findes nu i tv-butikkerne og hos Boxer.  • DTR 94160: 3.495 kr
  • DTR 94250: 3.995 kr

DTR 94160 er samme model, blot med 160GB harddisk istedet for 250GB


Priserne er uden Boxer abonnent. Produkterne ses også i bundle med abonnement.


 


Kilde: Sagem 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.