Forside Nyheder

Sony Walkman Touch


Ny Walkman med super touch-skærm og Wi-Fi


Sonys nye Walkman X-serie er pakket med de nyeste lyd- og videoteknologier.


 X-serien er det første Walkman-produkt med en 3-tommer OLED touch-skærm. Det er en skærmteknologi der leverer billeder og video i rigtig flotte farver og høj kontrast. Opdateringshastigheden er hurtig, så actionfyldte billeder som for eksempel sportsoptagelser, gengives flot.


?Clear Audio? teknologierne sørger for en præcis og klar lyd med en solid bas, nøjagtig forstærkning og en rigtig lækker stereooplevelse. Den digitale forstærkerteknologi S-master leverer en fyldig, levende lyd uden forvrængning.


En knap aktiverer Digital Noise Cancelling ? en støjreducerende teknologi der lukker forstyrrende lyde ude. Her kan man vælge mellem tre indstillinger for udelukkelsen af støj, så brugeren kan tage højde for, om man sidder på et fly, i bussen / toget eller på kontoret. Flyrejsende kan desuden slutte afspilleren direkte til flyets AV-System med det medfølgende kabel og derigennem få glæde af afspillerens støjreducerende egenskaber.

Via Wi-Fi er der adgang til at streame videoer fra YouTube, downloade Podcasts direkte og endda surfe på internettet. Det betyder, at mens man lytter til en bestemt nummer, er det muligt at søge efter viden om genren ? blandt andet via et udvalg af relaterede indlagte links såsom YouTube.


  


Pris og tilgængelighed

Walkman X-serien kan fås i butikkerne fra foråret 2009.

Forventes at koste fra ca. 2.200 kr


 Kilde: Sony

Annonce:
Forrige artikelLille let mp3-afspiller fra Philips
Næste artikelDen ultimative Media PC
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.