Forside Nyheder

7.1 hjemmebio system fra Philips


Nu lancerer Philips HTR9900 – et 7.1 surround lydsystem, som er udviklet specielt til at øge oplevelsen med Cinema 21:9. Det nye TV i biografformat.

I det nye hjemmebio-system HTR9900 inkluderes den avancerede Philips HD AV forstærker og et 7.1 højtalersystem plus muligheden for at supplere med den matchende Philips Blu-ray-afspiller BDP9100.

HTR9900-pakken indeholder syv håndlavede højtalere samt en aktiv subwoofer. Der leveres en kraftfuld lydoplevelse, takket være de diskrete Klasse A/B forstærkere med lineær strømforsyning. 

” Alle højtalerne er håndlavede med buede sider som er med til at give en klar lyd. Lyden fra HTR9900 er detaljeret, stor og enestående klar,” siger Product Promotor Kim Johansen fra Philips.

På billedesiden er anlægget udstyret med opskalering til 1080P, via en Faroudja DCDi Cinema® billedbehandling.


Forstærkeren har mange tilslutningsmuligheder, både analoge og digitale, incl. en 4-til-1 HDMI ind/ud.

Designet er blank sort, hvor det store farvedisplay giver god oversigt, og det er nemt at installere og bruge.


 


Priser


Philips oplyser ikke priser i denne pressemeddelelse.


Men såvidt vi har kunnet opspore, så koster receiveren alene 899 euro og hele sættet 2399 euro.


Ved Cinema 21:9 TV’et blev euro prisen omregnet med en faktor 10, og bruges samme formel her så lander det på 8.999 kr for receiveren, og 23.999 kr for hele sættet herhjemme. Men det er kun et gæt.


 


Kilde: Philips

Annonce:
Forrige artikelNy iPod shuffle kan snakke
Næste artikelSony TV har problemer med TV2
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.