Forside * Nyheder

Årets nyheder fra Earthquake Sound

Earthquake Sound Corp. har flere spændende nyheder på programmet i år. Her følger introduktionen til nogle af dem fra Earthquake Danmark – den danske repræsentant.


  


iPod højttalere


En af de største nyheder er de nylancerede iQuake® highend iPod højttalere.


Udført i en eksklusiv pianolak finish og fås i både sort og hvid. Det nye iQuake® system udmærker sig fra traditionelle iPod/musikmedie integrerede systemer ved at have en ultra kraftig 200 watt RMS Earthquake forstærker indbygget.


Indenfor hifi er der ingen der stiller spørgsmålstegn ved vigtigheden af en kraftig forstærker i god kvalitet. Ofte ser man at forstærkeren bliver overset på iPod/mediesystemer. iQuake® er veldimensioneret kvalitet fra ende til anden og det er allerede blevet belønnet med fantastiske anmeldelser.


Secrets of Home Theater and high fidelity skrev: ?The sound quality just simply blew me away.???Seriously, I have heard larger, more expensive bookshelf speakers that didn’t sound this good.?  


 


Kunstige rystelser 


En anden spændende nyhed er tilføjelsen til Earthquakes serie af military grade taktile enheder, som bruges til taktil gengivelse af de dybe basfrekvenser en almindelig subwoofer har svært ved.


En taktil transducer eller ?bass shaker? er en enhed konstrueret ud fra det princip at subsoniske bas frekvenser kan føles ligeså godt som de kan høres. En taktil transducer overfører de lave frekvensers vibrationer ind i det emne enheden er monteret på.


Den nye MiniQuake gamer-version adskiller sig ved at integrere et helstøbt aluminiums beslag så den direkte kan monteres på en gamingstol. Derved kan lydeffekter og musik direkte og meget kraftigt oversættes til stolen uden det påvirker omgivelserne.


Faktisk er MiniQuake så kraftig at den i ren anslagskraft kan erstatte en 18? bas med en 500 watt forstærker. MiniQuake er optimalt parret med en Earthquake XJ300 forstærker der med sit patenterede klasse j udgangstrin og 300 watt effekt holder MiniQuake i et jerngreb. For mere information omkring Earthquakes taktile enheder klik på: linket her.


  


 


Titan serien højttalere


 


 


Titan serien er blevet større. I noget tid nu er der floreret rygter om at Earthquake Sound var ved at udvikle nogle mindre søskende til de store Titan Tethys Towers.


Ved CES blev sløret løftet for to nye Titan modeller, Tigris og Telesto. De var genstande for meget opmærksomhed på messen, både for deres slående skulpturelle monolitiske udseende samt de nyudviklede og unikke enheder.


Med flere patentansøgte teknologier end nogen anden højttaler er forventningerne sat højt til deres ydelse. Her kan kort nævnes to nye klasser af drive units klassificeret som ?ball loaded? og ?hybrid waveguide loaded compression driver?.


Avanceret materiale kendskab og forarbejdningsteknik fra Earthquake?s military division blev udnyttet i konstruktionen af basenhederne i de nye højttalere i Titan serien. Dette ses ved brugen af ballistic grade Kevlar®, hvilket sikrer et hidtil uhørt styrke til vægt forhold for en pistonisk og forvrængningsfri gengivelse.


Detaljerede tekniske informationer følger senere.


 


       Kilde: Earthquake Danmark

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.