Forside Nyheder

Bred utilfredshed med TV3puls billedkvalitet

 


Rigtigt mange brugere havde sat næsen op til årets første store sportsweekend med landskamp og sæsonpremiere på Formel 1. Og med en “frisk” ny kanal (TV3puls), der godt nok i sit fundament er et spin-off af TV3+ og TV2 Sport, var der lagt op til helt nye oplevelser.


Og nye oplevelser blev det til, i hvert fald for YouSee kunder…


 


 


 


Spillede de bold eller terning ?


Alle ved at sport har behov for stor båndbredde, p.g.a. de mange bevægelser og detaljer. Og selvom både Malta og Danmark i går spillede langtsomt og kedeligt, kunne man stadig ikke se om det var en bold eller en terning de sparkede efter. 


 


LEGO Racers eller race?


Formel 1 premieren skulle være det store med flere overhalinger, og mere race for pengene. Men også der var TV3puls en stor skuffelse. Det var svært at se de flotte biler køre rundt, og komprimeringen var så hård at mange forlod TV3puls og gik over på RTL.


Det bliver ikke mindre skandaløst, når TV2 Sport nogle timer senere sender samme udsendelse i bedre kvalitet end live dækningen.


 Tryk på billedet for at se det i fuld opløsning


 


Tag ansvar YouSee!


Flere brugere på recordere.dk, har efterfølgende oprettet flere tråde, der nærmest desperat skriger efter handling, og en af de virksomheder der her bør komme kunderne til undsætning er YouSee.


Det er flot når YouSee fortæller Bonnier, at de kan tage deres sportskanal og stikke den op hvor der som regel er skygge, men de bør også gå ind og være kvalitetens vogter. Når YouSee i landsdækkende reklamer siger “Knivskarpe billeder” og  “Som at være der selv”. Så forventer man, at man ikke er i LEGO land, og at det man ser, naturligvis som minimum bliver vist i en SD kvalitet der er til at holde ud.


Er det bare mig der er sindsyg, eller ?


 


Jeg opfordrer jer til komme med jeres holdning i 
“RECORDERE.DK IMOD BLOKPOLITIK”


Deltag i debatten


Tak til recordere.dk’s brugere for ovenstående illustrationer.

Annonce:
Forrige artikelHarmonic highend kabler
Næste artikelBoxer godkendte TV per 29/3-09
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.