Forside Nyheder

Ingen krise i spil


Fænomenet kendes også fra tidligere økonomiske kriser:


Finanskrisen får os til at droppe den dyre “underholdning”, som rejser og den slags. I stedet falder vi tilbage på hjemmets underholdning som TV-kiggeri, film, spil, sociale netværk og den slags.


Og at det forholder sig sådan, kommer spilleindustrien nu med de første tal for. De har oplevet en stigning i salget på 10,5% i januar og 10% i februar, og gaming markedet er generelt steget 10% set over et år.


XBox 360 solgte ganske godt i julen, som blev det 2. bedste julesalg for den konsol. Men topscoreren er Nintendo, hvor Wii solgte 10,8% bedre i januar og den lille DS solgte 15,1% bedre end samme periode sidste år. Herhjemme lå Nintendo Wii da også øverst på top-10 i både januar og februar.


Sony Playstation 3 og Playstation 2 havde ikke en lige så succesfuld februar, måske derfor rygterne om en snarlig prissænkning på PS3 er blevet mere vedholdende.


 


Kilde: CNet

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.