Forside Nyheder

Philips lancerer internet via TV’et


Philips NET TV: Nem adgang til internettet via dit tv


Tjek vejr og nyheder og se de sjove YouTube-klip sammen med familien i sofaen


Det er en helt ny generation af multimedie-tv med Net TV, som Philips sender på markedet: På en enkel og hurtig måde kan du få adgang til internettet direkte fra dit tv. Dine favoritter ser du direkte på skærmen efter blot ét tryk på en knap. Tryk en gang til og du surfer med fjernbetjeningen akkurat som du gør på pc?en.


 


Internet fra din sofa


Net TV er indbygget i alle Philips tv-apparater i Europa i 8000-serien, 9000-serien og Cinema 21:9. Med Net TV er internettet skræddersyet til at virke lige så godt på tv-skærmen som på computeren. Uden digital tv-boks eller abonnement og uden at du behøver tænde computeren kommer du nemt på internettet. 

“Vi snakker for tiden med mange forskellige leverandører af sport, nyheder, vejr, underholdning m.m. Partnerskabet indebærer eksempelvis, at et nyheds site tilpasser sit indhold til tv?et, så det går hurtigt med at finde dét, du søger. I øjeblikket har vi globale partnere som YouTube og eBay med, og vi er også på vej med danske partnere,” oplyser Product Promotor Kim Johansen, Philips.

Han føjer til, at det naturligvis også er muligt at surfe på alle sider på internettet, men det kan forekomme, at en side ikke helt er tilpasset tv-formatet.


 


Net TV skaber nye muligheder


Med Net TV fra Philips kan du:  • På nem vis komme på internettet uden at starte computeren. Det kræver blot et tryk på en knap

  • Nemt finde information om lokaltrafik, nyheder eller vejr som når du bruger tekst-tv

  • Nemt se de sjove You Tube-klip sammen med familie og venner i stuen fremfor at alle skal stå omkring computeren

  • Lyt til musik og se foto online via tv-skærmen.

 


Kilde: Philips

Annonce:
Forrige artikelOLED bremses af finanskrisen
Næste artikeliPod Shuffle har speciel chip
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.