Forside Nyheder

YouSee i Kontant på DR1


 


Snydt af TDC var overskriften på et indslag, der bl.a. satte fokus på YouSee digital modtagere.


Som omtale til programmet skrev DR: “Fremtidens TV kalder TDC-firmaet YouSee deres nye digitale boks. I virkeligheden får du TV-billeder der fryser, høje hyletoner, manglende undertekster og frustrationer hos deres kundeservice!”,


DR Kontant skrev videre:


“Billedet hakker og fryser, lyden krasser, og underteksterne kan ikke følge med. Kontant har fået masser af klager over YouSees digitale boks. En af de utilfredse kunder er 19-årige Jacob Smidt fra Fredericia.”


” Det hele ser godt ud i starten, men når problemerne først kommer, er det nok det værste produkt jeg i min tv-tid har haft mellem hænderne, siger Jacob Smidt.”


Kontant udsendelsen med YouSee, blev sendt på DR1 tirsdag d. 17/3. Se eller gense udsendelsen på nettet:  her


 


Ny firmware


YouSee udsendte i sidste uge en ny firmware til den ene af deres digital modtagere, den der kan optage. Det var den modtager som blev udsat for kritik.


Denne nye firmware er blevet pænt modtaget, som udover fejlrettelser også gav nyheder som optagelser i serie (optag eksempelvis et klokkeslet dagligt) og pæne undertekster oma. 


 Screeenshot fra den nye firmware til YouSee HD optager. Foto: HotherScreeenshot fra den nye firmware til YouSee HD optager. Foto: Hother

Annonce:
Forrige artikelMultimedieskatten er nu en realitet
Næste artikelB&O’s nye 103″ plasma er lanceret
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.