Forside Nyheder

Boxer tyvstarter i København


800.000 husstande i og omkring hovedstaden kan snart abonnere på Boxer, når de allerede den 1. maj slår dørene op for digitalt tv til almindelige antenner i Storkøbenhavn.


 


Midlertidig pakke frem til 1.nov


I første omgang tilbydes samme pakke som i Jylland. Det er kanalerne TV 2 NEWS, TV 2 Zulu, TV 2 Charlie, TV 2 FILM, Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Discovery Channel og Animal Planet. Udover at man allerede i dag via antennen gratis kan modtage DR1, DR2, DR Update og TV 2 digitalt, så kan man i København også se Kanal København og G-TV digitalt.  Boxer pakken koster 119 kr/måned plus kortgebyr 65 kr/måned.


“Vi er utrolig glade for at kunne tilbyde københavnerne et helt nyt tv-tilbud, og vi er sikre på, at tv-seerne hurtigt vil opdage, hvor nemt det er at modtage de mest populære tv-kanaler via en stue-, lofts- eller tagantenne”, siger adm. direktør Steen Ulf Jensen, der fortæller, at tv-pakken vil kunne købes i de fleste radio- og tv-forhandlere.


 


Modtagelse


Boxers tv-signaler vil kunne modtages over hele Storkøbenhavn, via en antenne på taget eller husmuren. I visse tilfælde vil man endda kunne tage signalet med en velplaceret stueantenne, for eks. i vindueskarmen.


Antennen rettes mod Gladsaxe-senderen eller tv-senderen på Borups Allé. Modtager man i dag 6’eren og Kanal København analogt på sit tv via sin tagantenne, er det fordi, man allerede har den rettet mod Gladsaxe, og den antenne kan genbruges til Boxer.


 


DVB-T MPEG-4 HD tuner


Har man en antenne i forvejen, behøver man blot at anskaffe sig en digital modtagerboks, som tilsluttes fjernsynet.


Hvis TV’et er Boxer godkendt, er det klar til brug. Her behøves kun et Boxer TV-modul (CAM, se billede) og så selvfølgelig selve abonnementet. Er TV’et ikke Boxer godkendt, sker modtagelsen via en ekstern Boxer godkendt digital modtager (settop box).


Se listen over godkendte TV her.


 


Fremtiden


Åbningen i København sker som led i den landsdækkende udrulning af digitalt antenne-tv. Første led i udrulningen skete med åbningen af tv-sendenettet i Jylland 1. februar. Senest 1. november er hele nettet fuldt udbygget med endnu flere tv-kanaler.


Boxer holder kortene tæt til kroppen af konkurrence hensyn, så de afslører ikke noget om hvor de starter op næste gang.


 


Kilde: Boxer

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.