Forside * Nyheder

Boxer ud af Irland


Boxer vandt sidste år konsessionen på at drive kommercielt digitalt TV i Irland, som en del af en gruppe der også inkluderede Denis O’Briens’s Communicorp og BT. Samme opgave som Boxer har i Sverige og Danmark.


Nu har Boxer gruppen givet tabt, kastet håndklædet i ringen, og dropper kontrakterne på de 3 digitale MUX (frekvenser) i Irland.


Allerede tidligere på året, var der spekulationer fremme om Boxer mon var ved at give op i Irland. På det tidspunkt havde de endnu ikke retuneret kontrakter med RTE underskrevet, selvom de allerede der var mange måneder forsinket.


Boxer forklarer det drastiske skridt med exit fra Irland, med såvel finanskrisen som samarbejdsproblemer med RTE (det irske nationale TV) omkring infrastrukturen.


One Vision, der blev nr. 2 i udbudsrunden får nu overdraget rettighederne til at drive kommercielt digitalt TV i Irland. Det selskab er dannet af irske TV3, Eircom og Setanta.


Boxers beslutning om at forlade Irland, ventes ikke at få betydning for aktiviteterne i Danmark og Sverige.Kilder: Broadcasting Commision of Ireland RTE

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.