Forside * Nyheder

Densen B-175 integreret forstærker


 


Densen lancerer nu den nye B-175 integrerede forstærker. B-175 er den kraftigste integrerede forstærker fra Densen nogensinde, men trods dette har den en yderst udtalt evne til at videreformidle detaljer og nuancer i musikken.


Men med et prisskilt på 55.000 kr. er det heller ikke hvermandseje.


Kendere af Densen HiFi vil spotte det specielle i denne forstærker. Den har B-250 forforstærkerens forplade layout, og kombinerer det med den “brutale stil” fra B-350 med dens skjulte køleprofiler.


Men det passer meget godt sammen, for B-175 kombinerer nemlig teknologien fra Densens to nuværende topmodeller; B-250 forforstærkeren og B-350 monoblokken i eet kabinet. B-175 leverer 2x175w i 8 ohm, og 2x250w i 4 ohm, og gør dette med en lethed og kontrol der må opleves. De store køleplader tillader en høj biasstrøm, og sikrer dermed at forstærkeren hovedsageligt kører i klasse A ved normale lytteniveauer.


Strømforsyningen er lavet med en kraftig ringkerne trafo, der er indstøbt for at minimere vibrationers indvirkning på hovedprintet. Ydermere har trafoen seperate udtag til alle kritiske dele af B-175.  B-175 har special fremstillede kondensatorer i strømforsyningen, fremstillet specielt til Densen og optimeret til det konkrete produkt de sidder i.


Det konkrete effektforstærker design baserer sig på Densens B-350 monoblok, som gennem en årrække har opnået fremragende test over hele verden, og idag bruges som reference af flere hifi magasiner. Her er der så lavet et par små justeringer for at tilpasse designet.


Forforstærkeren er baseret på Densens reference forforstærker: B-250. Som sådan, er det et rent klasse A design uden modkobling, med en avanceret mikroprocessor styret attenuator. Densen har benytter ikke konvensionelle digitale volumenkontroller, men istedet valgt selv at designe en ultrapræcis attenuator. Denne attenuator er implementeret med 0,1% Vishay metalfilmsmodstande, og giver en transparens og præcision der er uovertruffen.


Yderligere kontrollerer mikroprocessoren B-175s mulighed for installation af et analogt surroundboard, som er et board der ekspanderer B-175s forforstærker til en ægte 7+1 analog surround forforstærker, hvilket sikrer en præcis og lige signalvej for brugere der ønsker at opgradere B-175 med en DVD med 5+1, eller en BluRay med 7+1 analog output i kombination med yderligere effektforstærkere der gør det muligt at køre 5+1 og 7+1 surround.


Audiophiler der ønsker at benytte B-175 med en grammofon, kan konvertere een af linje indgangene på B-175 til en MM eller MC indgang gennem køb af et dedikeret Riaa kort til B-175.


Naturligvis har B-175 også muligheden for at tilføje Densens avancerede eksterne DNRG strømforsyning.


Lydmæssigt indeholder Densen B-175, i følge Densen selv, en hurtig engagerende lyd, blød detaljeret præsentation, dynamik og kontrol, og en letflydenhed og gennemsigtighed der simpelthen må opleves. Det præcise stereoperspektiv med livagtig dybde, vidde og højde og detaljeringsgraden, der er præcenteret på en måde, så det ikke tager opmærksomheden væk fra det det hele handler om: musikken.


Pris: 55.000,-


 


Specifikationer  • Finish: Albino med chrom knapper, eller sort med enten chrom eller guld knapper

  • Udgangseffekt: 2x125W i 4 ohm/ 2x250W i 8 ohm.

  • Indgange: 4 Line incl 1 tape loop + 1 processor loop

  • Udgange: 1 stk pre-out til bi-amping og 1 sæt højttaler.

Opgraderingsmuligheder: Analogt surroundboard, multirum, DenLink intelligent kommunikation, MM og MC Riaa, SAXO elektronisk delefilter. Opgraderbar control software.


Levering: B-175 er produceret i Danmark af Densen Audio Technologies A/S, og produceres i en lean produktion specifikt til den enkelte kunde. Standard leveringstid er derfor 1 uge.


 


Kilde: hififreaks.dk

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.