Forside Nyheder

High Definition til eventyreren


Så er der High Definition til eventyreren.


Så er der spændende nyt til Action Manden og Cat Woman typen.


Videokameraet ContourHD, som kan monteres på siden af en en hjælm, og optage dine vovede faldskærms spring, bjergklatring eller andre vovehalse aktiviteter.


Ifølge Vholdr der laver ContourHD, er det verdens første eventyrkamera der kan optage i 1280×720 (720P) med 30 billeder i sekundet. Kan du nøjes med lavere opløsning 856×480, kan kameraet optage med hele 60 billeder i sekundet.


Filmene lagres på et MicroSD/SDHC kort, der kan være op til 16 gigabyte, og batteritiden skulle tilbyde op til 2 timers non-stop optagelser, så endog spring fra meget stor højde skulle kunne komme med hele vejen ned <smil>…


Kameraet vejer kun 135 gram, og har en 135 graders wide-vinkel linse og en speciel mikrofon, der skulle minimere vind støj, hvilket må siges at være en vigtig funktionalitet med sådan en type kamera.Produktet sælges i USA fra 15. maj, og prisen er sat til 280 USD. (under 2.000 DKK).


Her kan du se et par eksempler på hvad kameraet kan levere i kvalitet.
Link1  Link2

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.