Forside * Nyheder

Højttaler jubilæumsmodel fra Focal

 


30 år


Focal fejrer i år 30 års jubilæum. Fra en spæd start, hvor Jaques Mahul startede sin egen enhedsproduktion, efter en karriere hos en anden kendt enheds producent, er det bare gået slag i slag for Focal.


Hvor de fleste højttalerproducenter starter med at købe enheder hos andre, og få lavet kabinetter ude i byen, er det helt unikt,at Focal startede som producent af højkvalitets enheder. Dette gav en stort fordel, da man begyndte at lave færdige højttalere.


Hvor nærmest alle andre bruger standard enheder, har Focal altid lavet enheder specielt til den enkelte højttaler. Da man samtidig laver kabinetterne selv, er Focal en af de meget få højttalerproducenter der laver alt selv.


Nu fejrer man så 30 års jubilæet med en special version af 826V modellen. Finish mæssigt kendes den nye limited edition 826 W (dobbelt V) på de røde side paneler, det lasertrimmede 30 års jubilæums logo på diskanten, og de nye W-cone enheder.


At der virkeligt er tale om en special limited edition model, kan ses på at HiFifreaks.dk kun tilbyder den frem til den 5 Maj. Senest den 5 Maj, skal den således være bestilt, og den leveres så sidst i juni. Webshopper man den nu, trækkes beløbet selvfølgelig først ved levering.


Prisen for denne unikke special model er kr 7.495 stykket.


 


 


 


 Kilde: hififreaks.dk

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.