Forside Styling Layout: Uden komm.

Interaktivt 3D HDTV snart i Danmark


 


Interaktivt 3D HDTV


I forbindelse med de kommende forsøg med interaktivt 3D HDTV på det digitale sendenet herhjemme, har vi fået tilsagn om et begrænset antal gratis modtagere til recordere.dk’s brugere.


Bliver man udvalgt til at deltage i forsøget, stilles 3D settop boksen til rådighed kvit og frit, og den kan beholdes bagefter og bruges som normal DVB-T HD modtager – med HDMI udgang.


Selve kortet, som åbner for den kodede 3D kanal, koster dog et depositum på 250 kr. Pengene kommer retur når kortet senere retuneres.


Det er firmaet Building Surprise 3D Technology der skal levere teknologien. Der bliver tale om stereophonic 3D i HD kvalitet, som kræver specielle briller. Der medfølger 2 sæt briller med boksen, og flere kan rekvireres senere.


3D kanalen vil eksperimentere med 4D lyd, samt flere nye interaktive muligheder. Bl.a. bliver der mulighed for at justere på dybdevirkningen i billederne, så effekterne tilpasses rummets og displayets størrelse mest optimalt.


Teknikken kan bruges på alle HD Ready TV (HDMI indgang er nødvendig)  


Der bliver virkelig tale om et forsøg med overraskelser – meld dig til i dag.3D settop boks fra Building Surprise 3D Technology


 


Dette var recordere.dk’s aprilsnar 2009.
Tilmelding ikke længere mulig.


 


Tilmelding 


Først til mølle….

Navn:
E-mail:
Telefon:
Mobil:
Adresse:
Post-nr:
By:
Land:
Noter:


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.