Forside * Nyheder

Nye lækre forstærkere fra Pioneer


Nye Pioneer receivere med Dolby True HD og DTS Master Audio, samt mange andre features.


Har du allerede en Blu-ray afspiller, så vil du med en ny receiver fra Pioneer kunne nyde de nye tabsfrie lydformater i fulde drag. Desuden får du Digital iPod/iPhone understøttelse og mange andre spændende features.


Der er tale om modellerne VSX-819, VSX-919 og VSX-1019, der introduceres i maj og juni måned, til henholdsvis kr. 3.499,- , kr. 4.499,- og 6.999,-. Alle receiverne fås i sølv og sortHøjt Opløst Underholdning
De nye AV receivere sikrer at både billed og lyd gengives rent og præcist. Den interne dekodning af de tabsfrie Blu-ray lyd formater  DTS-HD Master Audio og Dolby TrueHD gør det muligt at nyde en Blu-ray film med både perfekt lyd og perfekt billede i High Definition. Da dekodningen ligger i receiveren behøver du ikke tænke over om din Blu-ray afspiller har det selv. Den skal blot have en HDMI udgang.


Første klasses digitale forbindelser
Alle nye receivere er udstyret med ?HDMI repeater? der gør det muligt at modtage både lyd og billede i High Definition gennem et enkelt HDMI kabel.
Video formater såsom Deep Colour og x.v.Colour undestøttes, og giver levende, livagtige farver med glidende overgange, og Lip Sync funktionen sikrer synkron audio og video afspilning, med matchende læbe bevægelser og dialogstemmer.På billede siden kan VSX-919AH og VSX-1019AH også konvertere almindelige analoge video signaler om til digitalt HDMI, og dermed lyd og billede fra alle dine signalkilder løbe gennem et enkelt kabel op til dit TV eller din projektor. Der er også både 2D Y/C kamfilter og 3D Y Noise reduction, samt PureCinema De-Interlacer. Derudover er VSX-1019AH forsynet med en højkvalitets scaler som kan opskalere op til 1080p for fremragende billedkvalitet.


Hvis man tilslutter en Pioneer PQLS-kompatibel Blu-ray afspiller via HDMI, kan VSX-919AH og VSX-1019AH foretage en perfekt CD afspilning med Precision Quartz Lock System (PQLS). Denne teknologi udelukker at forvrænging kan opstå som følge af jitter, og giver den bedste og mest dynamiske digital-til-analog konvertering fra en audio CD via HDMIiPod og iPhone certificeret
Alle modellerne er iPhone og iPod certificerede, så de kan fungere sammen med Apple?s digitale afspillere. Med et multi-format USB indgang på fronten og et medfølgende kabel til din iPod slipper du ovenikøbet for at skulle investere i en separat docking station.
Signal overførsel sker digitalt fra iPod til receiveren, således at der ikke tabes lydkvalitet på analog overførsel, plus at man sparer en overflødig digital-til-analog og analog-til-digital konvertering. Dette garanterer den renest mulige lyd.


Udover den simple ?plug and play? tilslutning, vil VSX-919AH og VSX-1019AH yde en ekstra service til din iPod eller iPhone, ved at vise fuld-farve coverbilleder fra en sang eller et album på dit HDTV. Den nye, intuitive og frisk udseende grafiske brugerflade sikrer nem navigering.
Du kan selvfølgelig også tilslutte en almindelig USB memory enhed til USB host indgangen og blot afspille MP3 filer fra denne.Komprimeret lyd ? genskabt!
Pioneer har indbygget deres ?Advanced Sound Retriever? og ?Auto Level Control? lydforbedrende teknologier i alle de nye modeller, for at forbedre lydkvaliteten af komprimeret lyd. VSX-919AH og VSX-1019AH modellerne har ekstra fine versioner der kan levere end endnu mere fyldig og mere naturlig lyd.


Funktionen Advanced Sound Retriever forbedrer drastisk lydgengivelsen af iPhone, iPod og andre bærbare medie afspillere ved at genskabe den originale klang som forsvinder fra de komprimerede lydfiler.
Volumen niveauer kan variere fra musiknummer til musiknummer, (f.eks. på MP3 og iPod), mellem forskellige indgange og også lyden fra TV når der f.eks. kommer reklamer.
Pioneers Auto Level Control udligner volumen niveauet for alle signal kilder og formater, så man får en sammenhængende lytteoplevelse, uden pludselige niveau spring.Integration i hjemmet
Multi-zone: underholdningens kontrolcenter i dit hjem.
Dedikeret til at give dig en skræddersyet lyd oplevelse, er vores nye AV receivere forsynet med en mængde hjemme-integrations funktioner.
Multi-source mulighed gør det muligt for receiverne at styre underholdningen separat i to zoner i hjemmet.


Det højt anmelder roste Multi-Channel Acoustic Calibration (MCACC) giver dig en fint tunet lydgengivelse til både film og musik. Denne funktion tager bestik af de tilsluttede højttalere og rummets akustik, og optimerer indstillingerne digitalt for perfekt akustik.
________________


VSX-1019AH:
7 x 140 Watt AV Receiver med HDMI, HD lyd, iPod/iPhone Digital tilslutning og 1080P opskalering Kr. 6.999 (intro juni)


VSX-919AH:
7 x 140 Watt AV Receiver med PQLS, HD lyd, iPod/iPhone Digital tilslutning
Kr. 4.499,- (intro juni)


VSX-819H:
5 x 130 Watt AV Receiver med HDMI, HD lyd, iPod/iPhone Digital tilslutning
Kr. 3.499,- (intro maj)
__________________


Find din nærmeste forhandler på www.pioneer.dk


Kilde: pressemeddelse – Pioneer

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.