Forside * Nyheder

Panasonic Z1 plasma forsinkes


 


Panasonics tynde eksklusive Z1 plasma TV ventes forsinket herhjemme.


På Z1 modellen sker tilslutninger af kilder, antenne mv. via en separat mediebox, som så sender en HD-signal trådløst op til displayet.


Kilder oplyser overfor recordere.dk, at Panasonic er stødt på nogle udfordringer i den forbindelse. Det kniber med at få godkendt den trådløse transmission, imellem mediebox og selve displayet, til brug på det danske marked.


Trådløse transmissioner kan kun ske indenfor godkendte frekvensområder, ellers skal man søge godkendelse ved myndighederne. Den 60GHz trådløse forbindelse som Panasonic benytter, er endnu ikke blevet godkendt af IT- og Telestyrelsen.


Så Z1 kommer ikke til juni måned, som oprindelig annonceret. Præcis hvornår Z1 bliver klar til det danske marked vides ikke, men de kilder vi har talt med, trykker fingre for at det bliver senest engang til efteråret.


 


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.