Forside * Nyheder

SBS kanaler i 16:9 fra 1. juni.Fra 1. juni vil SBS TV sende alle sine kanaler i ægte 16:9.


Det vil sige at:  • Kanal 4
  • Kanal 5
  • 6’eren

sendes i bredskærmsformat uden sorte bjælker.


Så er det efterhånden kun Viasat, der åbentbart mener at 4:3 har en fremtid.


SBS TV?s historie

1997:
TV Danmark går i luften i april måned 1997 og oplever konstant vækst på seersiden.

2000:
En ny offensiv to-kanal strategi introduceres for at sikre de danske seere et fortsat bredt og komplementært programudbud, ogTV Danmark 2 lanceres.

2004:
Komplet relancering af begge kanaler foretages i april måned med nyt værdigrundlag, nye navne og en markant styrkelse af programsiden. Det var i denne relancering, at Kanal 5 blev skabt. Kanalerne hedder nu TV Danmark og Kanal 5.

2006:
D. 1. maj 2006 bliver Kanal 4 introduceret som en naturlig videreudvikling af relanceringen i 2004. TV Danmark bliver lukket og Kanal 4 overtager TV Danmarks plads på det lokale antennenetværk. Samtidig bliver The Voice TV introduceret som en fast bestanddel af kampagner indkøbt på SBS TV.

2007:
D. 1. januar 2007 lanceres SBS NET ? den fjerde kanal i SBS-familien. Samtidig overgår Kanal 4 til at blive sendt udelukkende via kabel og satellit fra England og SBS NET overtager Kanal 4?s plads på det lokale antennenetværk.

2008:
SBS TV lancerer ved årsskiftet Danmarks første HD-kanal, Kanal 5 HD. Kanalen erstatter ikke den traditionelle Kanal 5 – deter en samsendingskanal, som bliver en tilvalgskanal for de seere, der ønsker en ekstra god tv-oplevelse.

2009:
Den nye tv-kanal for mænd, 6?eren, bliver skudt i gang med et brag sammen med nytårsraketterne den 1. januar 2009 ved midnatstid. 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.