Forside * Nyheder

Sony går efter Apple


Konceptbillede af Sony PSP2. Bemærk at den endelige udformning kan afvige.


 


Sony vil konkurrere med Apple iPod/iPhone


Sony satser stort, med den kommende PlayStation Portable Mark II.


Indrømmet, på dette stadie er det stadig mest rygter. Men rygterne siger, at den kommende PSP2, der ventes at være på markedet inden jul i år, skal tage kampen op med Apples popularitet. Ikke mindst på iPod Touch og iPhone indenfor mediaplayer, internet og gaming.


Hvorfor? Jo, Sony læser også nyheder og rygter, og hele konceptet omkring eksempelvis iPod Touch (og dermed også iPhone) spås en stor fremtid som bærbar spillekonsol. Men kendere vil vide, at der trods alt er nogle åbentlyse mangler i den sammenhæng, touch enhederne fra Apple har ingen klikbare kontroller som PSP.


Så måske derfor er PSP2 – hvis konceptbillederne som det ovenfor taler sandt – udstyret med begge dele. Altså både en stor touchskærm og knapper (D-pads).


Sony selv holder kortene tæt ind til kroppen, men kilder med insider viden begynder at tale om frigivelse inden jul i år. Insider kilderne bekræfter samtidig, at den nye PSP2 vil ligne en iPhone mere, end den vil ligne den gamle PSP. Mon det betyder, at de også putter en 3G telefon ind i den?


 


Kilde: pocketgamer.co.uk

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.