Forside * Nyheder

Sonys grønneste tv ankommer til butikkerne


Sony KDL-xx WE5


 


Nyheden om disse TV har været bragt før, men nu er det her. Sonys hidtil grønneste tv, kan fra i dag opleves i butikker herhjemme.


Energiforbruget i topmodellen WE5 ligger på under halvdelen af forgængere, som eksempelvis BRAVIA W4500 serien.


Det fås i 40? og 46?, og er et af de mest energieffektive tv?er på markedet i dag. En af “hemmelighederne” bag det lave energiforbrug er en ny baggrundsbelysning af typen ?micro-tubular Hot Cathode Fluorescent Lamp (HCFL)?. Denne nye type bagbelysning bruger mindre energi, uden at det går ud over billedkvaliteten.


Men der er flere elementer i disse TV, som sammen er med til at sænke energiforbruget. En anden nyhed er en sensor, der automatisk registrerer kropsvarme fra personer i rummet. På den måde kan TV’et automatisk slukke for skærmen, når der ikke er personer i rummet, og tænde når de vender tilbage. Og skulle man falde i søvn foran skærmen, slukkes den automatisk, når ingen har bevæget sig i 30 minutter.

PC Power Management mode skifter desuden automatisk til standby, hvis en tilsluttet computer ikke sender signal i 30 sekunder.


Alle disse elementer. Nyt energibesparende bagbelysning, nye måder at tænde/slukke displayet på samt en lyssensor der regulerer kontrast efter lyset i rummet, sænker det samlede energiforbrug til hidtil laveste niveau for denne type Sony TV.


De nye Sony TV ankommer til butikkerne i dag.

Priser ? vejl. butikspris inklusive moms
Forventes at koste 40? til 14.000,- 46? til 17.000,- kr.


 Sony KDL-xx WE5


Kilde: Sony

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.