Forside Indhold og distribution Film

Stofa lancerer gamle danske film på Zaptor


Olsen Banden bliver digital


Det er en aftale mellem Nordisk Film og Stofa, som nu sender flere af alle tiders mest populære danske film til udlejning på VOD – Video On Demand – via Zaptor Shoppen.


En samling danske film, der vel nærmest har status af evergreens. Olsen Banden, filmene om Frede eller historien om besætningen på det gode skib Martha. Det er første gang herhjemme, at disse danske klassikere – i så stort antal – kan ses som Video On Demand (VOD).


“Vi er rigtigt glade for at kunne trække disse film-perler med ind i vores digitale univers”, siger direktør for Tv og Content i Stofa, Jørgen Kristensen, og fortsætter:


“Der er endnu vældig stor efterspørgsel på disse film, som stadig har meget flotte salgstal på eksempelvis DVD. Ved at give adgang til den slags film, sikrer vi også et udvalg til dem, som hygger sig med klassikerne.”


Folkekære skuespillere


Filmene er blevet hentet i arkiverne hos Nordisk Film. Lige nu ligger der 35 stk. ny-digitaliserede filmperler på “hylden” i Zaptor-boksen. Niels Malmros´ ?Tro Håb og Kærlighed? ligger der sammen med Flamberede Hjerter, ?Tre små piger? og 1976-filmatiseringen af Morten Korchs ?Affæren i Mølleby?.


Og Stofa har mod på mere: “hvis det her bliver en stor succes, vil vi da snakke med Nordisk Film om muligheden for at få endnu flere titler med”, siger Jørgen Kristensen.


 


Kilde: Stofa

Annonce:
Forrige artikelAprilsnar: Forbrugsafregnet licens
Næste artikelNye TomTom GPS-navigatorer
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.