Forside * Nyheder

YouSee: Vi bibeholder analog TV i 10 år

Efter gårsdagens nyhed om, at kilder i branchen fortæller at YouSee overvejer et analog sluk tidligere, har YouSee nu valgt at udsende dette dementi.


 YouSee har ingen aktuelle planer om at lukke for det analoge signal, og der er heller ingen ændringer i forhold til de tidligere udmeldinger fra adm. direktør Niels Breining om samme emne: Som situationen er i dag forventer YouSee at levere analoge tv signaler mindst ti år endnu.


Det er klart, at YouSee løbende vurderer den tekniske og markedsmæssige udvikling, og i den forbindelse ser de selvfølgelig også på, hvordan kundegrundlaget for analoge tv-signaler udvikler sig.


YouSee har i øjeblikket ca. en million analoge kunder, og en meget stor andel af dem har mere end ét tv-apparat. Det vil være komplet urealistisk at forestille sig, at alle disse kunder inden for en horisont på blot tre år skulle skifte til digitalt tv.


YouSee anser kombinationen af digitalt og analogt tv-signal som et af de stærkeste konkurrenceparametre, sammenlignet med de øvrige aktører på tv-markedet.


 


Kilde: YouSee presse

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.