Forside * Nyheder

Zeptos fremtid usikker


Fremtiden for underskudsplagede Zepto kan være yderst usikker. Karsten Ree afviser at have lovet en redning.


Forleden forlød det ellers fra administrerende direktør i Zepto, Lasse Frost, at Karsten Ree (tidl. ejer af Den Blå Avis) var parat til – sammen med andre investorer – at skyde penge i Zepto. Den melding kom i forbindelse med fremlæggelsen af et underskud på 15 mio. kroner.


Men det har Karsten Ree aldrig selv sagt. “Og det er der nok en grund til, og så har jeg vist allerede sagt nok,” sagde Karsten Ree til ComON.


Zeptos revisor konkluderer i det netop offentligjorte regnskab, at “Der kan være usikkerhed om selskabets evne til at fortsætte driften”. Med andre ord, kommer der ikke flere penge ind, så er Zepto i fare.


“Der skal ske ændringer, hvis jeg skal skyde flere penge ind i virksomheden. Vi er ved at finde ud af, hvad der skal ske, og forventer at være klar med noget om tre uger,” fortalte Karsten Ree endvidere til ComON.


ComON har fået Lektor Kim Klarskov Jeppesen fra Institut for Regnskab og Revision på CBS, til at gennemgå regnskaberne, og han er enig i revisorens usikkerhed, og udtaler:


“Det ser ikke godt ud. Zepto taber penge, og hvis de taber det samme i år som sidste år, så er egenkapitalen brugt”


Zepto afleverede årets regnskab for sent. Det skulle have været afleveret d. 30. marts, men udeblev indtil d. 8. april.


“Uanset om regnskabet er afleveret nu eller ej, så er det usædvanligt, at man ikke afleverer regnskab til tiden. Det tyder på, at noget er galt.”, sagde Kim Klarskov Jeppesen videre til ComON.


 Zepto Colours


Kilde: ComON

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.