Forside Nyheder

Boxer: Fodboldbrag skader digital overgang


 


Boxer er imod kovendingen fra YouSee og Viasat, om eventuelt at vise fodboldbraget til alle aligevel.


Boxer TV’s direktør Steen Ulf Jensen er overrasket over kovendingen fra Viasat og YouSee, som lige nu overvejer om landskampen skal sendes til alle (afgørelse forventes onsdag, red.). Årsagen er at det efter hans mening skader den digitale overgang, uanset hvor man henter sine signaler fra.


Direktøren har sit eget bud på den reelle årsag til, at Yousee har fået kolde fødder.


“Mon ikke det er fordi, man havde overset, at Boxers kunder i Storkøbenhavn kan se kampen gratis på Viasats svenske kanal TV6, hvis de modtager svensk tv. Og det gør de fleste i området.”, udtaler Steen Ulf Jensen til Mediawatch.


Men han er mere bekymret for den skade det gør for den digitale overgang, og udtaler til Mediawatch:


“Digital- tv er pludselig blevet et ?fy-ord?, fordi vore konkurrenters plan var eller er ved at ekskludere en masse mennesker. Og det er selvfølgelig uheldigt, for digital- tv står netop for nye muligheder til mange mennesker og fornyet konkurrence til gavn for forbrugerne,” siger han og uddyber:


“Desuden viser sagen endnu en gang, at det er noget rod, når distributørerne forsøger at flytte sig i værdikæden ved at opkøbe rettigheder. Det har YouSee før forsøgt med katastrofale følger. Det er Boxers holdning, at det fordyrer rettighederne, når distributørerne udkonkurrerer broadcasterne i kampen om dem. En distributør bør distribuere andres rettigheder, ikke udkonkurrere broadcasterne.”Kilde: Mediawatch

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.