Forside Nyheder

Boxer i luften over Storkøbenhavn


Luften over hele Storkøbenhavn og store dele af Sjælland har i dag torsdag fået helt nyt liv – fra Helsingør i nord, til Roskilde i Vest og Køge i syd.


Boxer TV har åbnet sit digitale tv-sendenet, der transmitterer en stribe af de mest populære danske og internationale tv-kanaler. Der sendes fra tv-senderne i Gladsaxe og telefonhuset på Borups Allé, som man skal rette sin antenne imod for at modtage.


Med åbningen kan 800.000 tv-seere i og omkring hovedstaden for første gang nogensinde modtage tv-kanalerne TV 2 NEWS, TV 2 Zulu, TV 2 Charlie, TV 2 FILM, Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Discovery Channel og Animal Planet i digital kvalitet – med en ganske almindelig tag- eller stueantenne. Flere kommer til den 1. november.


Adgangen til tv-kanalerne kræver et Boxer-abonnement, og man kan med samme antenne i forvejen helt gratis modtage DR1, DR2, DR Update og TV 2.


“Vi er meget glade for at starte i og omkring hovedstaden. Åbningen i København betyder, at rigtig mange mennesker for første gang får en reel valgmulighed til den tv-løsning, de har i dag”, siger adm. direktør Steen Ulf Jensen, Boxer TV.


Boxers tv-pakke fjerner samtidig én gang for alle risikoen for sort skærm, når det analoge tv-signal til antenner slukkes den 1. november og erstattes med et digitalt signal. Man skal end ikke udskifte sit fjernsyn, men kan nøjes med en Boxer-godkendt digital modtagerboks, hvis man har et billedrørs-fjernsyn eller en lidt ældre fladskærm.


Boksen giver Boxer gratis med i handlen, hvis man tegner sig for et 12 måneders abonnement på tv-pakken Boxer INTRO med ovennævnte tv-kanaler. Og boksen er altså samtidig det, der skal til for at undgå den sorte skærm fra november. Er man den lykkelige ejer af et nyere Boxer-godkendt fladskærms-apparat med MPEG4-teknologien, er man allerede sikret og kan med et simpelt tv-modul – Boxer TV-modul – umiddelbart modtage alle Boxers kanaler som Boxer-kunde.


I sidste uge samlede Boxer 250 radio- og tv-forhandlere fra Storkøbenhavn og omegn for at ruste dem til på bedste vis at kunne rådgive og vejlede kunderne. Boxer kan købes hos alle de kendte kæder foruden en stribe uafhængige lokale forhandlere. Prisen for Boxers tv-pakke er 119 kr. om måneden + et distributionsgebyr på 65 kr. månedligt.


Her kan du få en instruktion til hvordan du kan få digitalt TV med almindelig stueantenne eller tagantenne


Kilde: Boxer pressemeddelse / digitalt.tv

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.